Pågående

Rosendal, Uppsala

Linnea Garden

  • Projekt
1 145 000 - 4 750 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 4 rum
Linnea Garden

En enklare tillvaro med naturen runt hörnet!

I kvarteret Tiselius planerar Cernera nyproduktion av 49 lägenheter med mycket attraktivt läge endast ett stenkast från Stadsskogen i expansiva Rosendal. Planerad inflyttning i slutet av första kvartalet, 2024. Varmt välkommen till Linnéa Garden!

Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.

KORT OM CERNERA
"Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion – att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum."

Alla lägenheter och priser, se Bostadsväljaren: www.linneagarden.com/bostaderna/valj-bostad/

Anmäl ditt intresse genom att mejla ansvarig mäklare Michael Melin, michael.melin@widerlov.se.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Bostäder

 - 
 - 
 - 
Status
Pris (Fast pris)
Avgift
Rum
Adress
Boarea
Till salu 3 295 000 5 086 kr/mån 3 Arne Tiselius gata 60A 74.5
Till salu 2 295 000 4 226 kr/mån 2 Arne Tiselius gata 60B 61.9
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad