Slutsålt

Hemdal, Västerås

Kvarteret Hammarskaftet

  • Projekt
3 740 000 - 5 145 000 kr
  • lamp and chair icon 4 - 7 rum
Kvarteret Hammarskaftet

Nyproduktion på populära Hemdal

På Hemdal bygger OBOS 6 st stadsradhus i storlekarna 4-7 rum och kök, ritade av Krook & Tjäder Arkitekter. Bostäderna säljs som äganderätter. Här bor du i ett trivsamt och populärt bostadsområde med blandad bebyggelse. Njut av ett nyproducerat stadsradhus i ett uppvuxet område med bekvämt cykelavstånd till centrum och direkt närhet till Västerås sjukhus. Inflyttning under våren 2019.

Här möts ni av välplanerade och socialt utformade radhus med en genomgående hög standard på material. Välj den storlek som passar just ditt behov – här finns boenden för både stora och mindre familjer.

Från Hammarskaftet har du cirka 2 km till city, hit tar du dig smidigt via en 10 minuters bussresa eller 10-15 minuter med cykel. Du har också goda anslutningsmöjligheter till E18.

Intresseanmälan
Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad