Pågående

Rosendal, Uppsala

Kvadratum 1 & 2

  • Projekt
1 345 000 - 3 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 4 rum
Kvadratum 1 & 2

Bo i de yteffektiva lägenheterna i Kvadratum 1

I den första delen av Kvadratum bygger vi 29 smarta och välplanerade bostäder, samtliga med balkong eller uteplats. Totalt planerar vi för 76 bostäder. Här bor du naturnära och hållbart med city inom bekvämt räckhåll. Smarta kvadrat är ett nytt, fräscht och prisvärt boende för alla.

I Rosendal bor du modernt och lever både hållbart och naturnära. Det är en spännande och växande stadsdel att bo i som redan har ett stort utbud av butiker och service. Inte långt härifrån finns attraktiva arbetsplatser såsom Akademiska sjukhuset och Science Park. En kort promenad bort ligger Stadsskogen och du tar dig lätt till centrum med centralstation och det stora utbudet av restauranger, butiker, kultur och nöjen.

Här planerar vi för ettor där varje kvadratmeter är noga uttänkt, tvåor till dig som behöver lite mer plats, fina treor och fyror till er som är fler och behöver mer. Alla lägenheter får balkong, uteplats eller fransk balkong. Ta chansen och investera i en smart bostadsaffär där du får mer rum för livet.

Flexibla lägenheter
I JMs koncept Smarta kvadrat erbjuds inga personliga inredningsval, du får istället en färdig bostad med inredning och utrustning av hög JM-kvalitet. Det bästa med ditt nya smarta boende i Kvadratum är att lägenheterna är flexibla och kan anpassas efter dina behov. Du kan välja att lägga till en vägg om du behöver ett extra kontor, hobbyrum eller ett barnrum. Alternativt vara utan väggen för en större social yta. Det som passar dig bäst helt enkelt. Bostäderna är yteffektiva och prisvärda, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Smarta kvadrat i Rosendal är ett boende som ger dig lite större frihet till lite mindre boendekostnad.

Läs mer om Kvadratum 1

Läs mer om Kvadratum 2

Intresseanmälan
Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad