Pågående

Kapellgärdet, Uppsala

Kapellgärdet Arena V

  • Projekt
Kapellgärdet Arena V

Enkelt, bekvämt och aktivt

Hitta ditt nya hem i Kapellgärdet Arena V i Uppsala. Ett nytt grannskap i ett redan populärt område, med bland annat takterrass, löparbana och relaxavdelning.

Välkommen att upptäcka det enkla livet i Kapellgärdet Arena V. Här bygger vi 35 Svanenmärkta bostadsrätter, med 1–5 rum och kök fördelat på 36–113 kvadratmeter. Hur vill du bo? Oavsett vilken lägenhet som passar dig kommer du hem till mer än vad som ryms inom fyra väggar. Här delar du och grannarna på en social och aktiv innergård med grillplats, bekväma sittplatser, löparbana och utegym. Dessutom ligger grannskapet nära det mesta, såsom friluftsområden och Uppsalas citypuls.

Vill du bli en av grannarna i Kapellgärdet Arena V? Anmäl intresse idag så håller vi dig uppdaterad med det senaste om hemmen.

Läs mer om Kapellgärdet Arena V

Intresseanmälan
Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jakob Ekerot
Assisterande mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad