Slutsålt

Kapellgärdet, Uppsala

Kapellgärdet Arena IV

  • Projekt
Kapellgärdet Arena IV

Hållbara hem nära centrala Uppsala

I vårt grannskap Kapellgärdet Arena IV finns det rum för alla. Med 63 nya lägenheter på 1–5 rum och kök kan både du som lever ensam och den växande familjen trivas – med gott samvete. Här bor du i Svanenmärkta hem med elbil- och elcykelpool i grannskapet.

I Kapellgärdet Arena finns allt du kan tänka dig för en hållbar och bekväm livsstil. Du bor med centrala Uppsala på gångavstånd och en aktiv innergård precis utanför dörren. I grannskapet finns löparbana, utegym och sociala ytor att både träna och koppla av på. Och för dig som helst tar dig fram på cykel finns, utöver cykelpoolen, gott om cykelparkeringar och mekarmöjligheter att ta del av i grannskapet. Efter en aktiv dag kan det vara skönt att koppla av på den gemensamma takterrassen eller kanske en stund i föreningens relax. Långväga gäster? Inga problem, med övernattningslägenheten kan du erbjuda sovplats för både släkt och vänner.

Läs mer om Kapellgärdet Arena IV

Intresseanmälan
Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jakob Ekerot
Assisterande mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad