Slutsålt

Norby, Uppsala

Guldkremlan

4 490 000 - 4 990 000 kr
Guldkremlan

Moderna townhouse i barnvänliga och attraktiva Norby

Hållbara trähus med spännande design och en väldisponerad och flexibel planlösning i tre plan om ca 155 kvm fördelat på 6-8 rok varav 4-6 sovrum. Bostäderna i brf Guldkremlan andas hög kvalité.

På entréplan erbjuds hall, separat tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare från Siemens, badrum med dusch, stilrent italienskt kök med bra maskinell utrustning från Miele samt öppen planlösning mot härligt vardagsrum med stora glaspartier och utgång till trätrall och lättskött trädgård. På andra våningen disponerar man allrum, tre sovrum, badrum med badkar samt klädkammare/förråd. Övervåning med stort vardagsrum, som kan delas av för ytterligare sovrum med trevlig fransk balkong som öppnas med dubbeldörrar. Utomhusparkering framför respektive hus och egen tomt i anslutning till bostaden.

Här på Tryffelvägen bor ni med lugnt och barnvänligt läge i idylliskt område omgivet av vacker natur med fina promenadstråk och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Inte långt från husen finns Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekpark "I målarens trädgård". Populärt bostadsområde i Norby med goda kommunikationer till City med både buss och cykelvägar. Närhet till ett flertal förskolor och skolor. Utmärkt service i närområdet vid Svamptorget där man bl.a. finner mataffär, pizzeria och bageri.

Planerad inflyttning under kvartal 4 2020.

Med tomt menas lägenhetens (husets) disponibla tomt inklusive byggnader, uteplats och parkering. OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Anmäl ditt intresse för etapp 2 och kontakta ansvariga fastighetsmäklare för mer information:
Michael Melin, mob: 0707-67 83 23, mejl: [email protected]
Robin Gelinder, mob: 073-535 54 45, mejl: [email protected]

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad