Slutsålt

Kungsängen, Uppsala

Esplanaden 3

2 050 000 - 6 695 000 kr
Esplanaden 3

CITYNÄRA BOENDE INTILL FYRISÅNS PROMENADSTRÅK

Kungsängen har seglat upp som ett av Uppsalas mest populära bostadsområden. I Esplanaden 3 har du gångavstånd till citykärnans utbud av restauranger, museer, butiker och no¨jen samtidigt som du har lummiga grönområden, naturreservat och parker i närheten.

Med ett av Uppsalas bästa lägen planerar vi för den sista etappen av kvarteret Esplanaden. Kvarteret har fått sitt namn av den intilliggande Kungsängsesplanaden som på sikt väntas bli en ståtlig boulevard.

I Kungsängen har du alltid nära till grönområden med alla dess intilliggande parker. Närmast Anna Petrus Park med avkopplande pergola, gräsmatta, ytor för parkour och skateboard. Ett stenkast bort ligger även Fyrisån med sina promenadstråk, Tullgarnsparken, Mjölnarparken och den grönskande Stadsträdgården. En liten bit söderut längs ån ligger Kungsängens naturreservat och ytterligare söderut kan Ekoln med dess intilliggande skogar och badplatsen Lyssnaängen nås med cykel.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad