Kommande bostad

Upplands Väsby, Upplands Väsby

Drottningen

  • Projekt
Drottningen

Upplands Väsby - Centralt

Välkommen till det bekväma livet i Drottningen, för dig över 55 år. Här bygger vi totalt 50 moderna bostäder på 1 - 4 rok. Den 10 maj startar försäljningen av de 21 första lägenheterna. Här får du smidiga boendelösningar tillsammans med smakfull arkitektur och grönska, centralt i Upplands Väsby.

En stor tillgång i Drottningen är den prunkande gården med växthus och odlingsmöjligheter. Där kan du välja att umgås med dina grannar eller försjunka i dina egna tankar. Hela kvarteret bjuder på möjlighet till gemenskap på dina villkor. Förutom gården finns en gemensamhetslokal samt ett övernattningsrum, om du får långväga gäster. Det finns också hobbyrum i källaren, perfekt för dig som vill serva cykeln eller kanske måla om en byrå.

Nära till det viktigaste
Drottningens läge i Upplands Väsby innebär 15 minuter till Arlanda och en knapp halvtimme till både Uppsala och Stockholm med pendeltåget. Ett läge som förenklar för ett aktivt liv. Pendeltåget gör det enkelt att ta dig dit du vill, liksom smidigheten i att kunna ha cykel eller bil som du enkelt parkerar i garage under huset. Ett stort plus med att bo i Drottningen är också att du kan göra alla vardagsnära ärenden på hemmaplan, i Väsby Centrum hittar du 80 butiker och matställen.

I Seniorgården är bostäderna moderna med kvaliteter som gör dem hållbara i alla skeden i livet. Lägenheterna har inbyggda finesser för framtiden. Det går enkelt att tillgänglighetsanpassa rummen, bland annat kan du utrusta duschen med handtag då väggen är förstärkt, likaså kan du välja extra greppvänliga blandare. Du kan också glädja dig åt att bostaden har låga trösklar och att trapphusets entréer bjuder på sittplats med god utblick.

En trygg affär
Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men det viktigaste är att du känner dig trygg med ditt bostadsköp. Med Seniorgårdens Trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, är du säker hela vägen hem. Drottningen har dessutom kvalitetsmärkningen Trygg Bostadsrättsmarknad, vilket är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som Seniorgården står bakom.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad