Slutsålt

Upplands Väsby

Daggkåpan

  • Projekt
1 495 000 - 3 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 5 rum
Daggkåpan

I hjärtat av Upplands Väsby finner du kvarteret Daggkåpan. Bakom en attraktiv fasad bestående av träpanel, stensättning och tegel i olika nyanser bygger vi välplanerade bostäder om 1-5 rok med tillgång till en fantastisk innergård.

I centrala Väsby Centrum finner du Daggkåpan. Ett fint kvarter med genomtänkt arkitektur och spännande materialval. Här ryms 53 bostäder fördelat på en fem våningar hög huskropp i vinkel. Även innegården är något utöver det vanliga med sociala ytor och omfattande växtflora med naturlig avrinning. Huset ligger alldeles intill nyanlagda Blå parken och Regndroppstorget. En grön oas mitt i hjärtat av Väsby.

Utöver det naturnära läget erbjuder Daggkåpan närhet till både service och kommunikationer. Bara några minuters promenad bort ligger Väsby Centrum och station. Härifrån går bussar och tåg både inom och utanför kommunen. Skulle du föredra att ta dig fram med bil går det smidigt och snabbt att ta sig ut på E4:an. Bilen parkerar du sedan i garaget, beläget i källarplanet i huset och tar sedan hissen upp direkt till ditt våningsplan.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad