Kommande bostad

Burvik, Uppsala

Burvikshöjden

  • Projekt
1 395 000 - 2 595 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 4 rum
Burvikshöjden

ARKITEKTRITADE HUS I ROFYLLDA ROSLAGEN

Burvikshöjden ligger mitt i Roslagens härliga natur. Här byggs arkitektritade hus precis intill Burvik Golf Resort. Moderna lättskötta hus som passar både till permanentboende och som fritidshus. Endast en dryg timme från Stockholm och mindre än en timme från Uppsala. Husen finns i tre olika storlekar:

ENEBO - ETT HUS MED SMARTA YTOR
1 rum och kök - Storlek: 25 kvm, terrass 21 kvm

BJÖRKBO - ETT TRIVSAMT GOLFBOENDE
2 rum och kök - Storlek: 52 kvm med terrass 21 kvm

TALLBO - ETT HUS MED GOTT OM UTRYMME
4 rum och kök - Storlek: 79 kvm med terrass: 22 kvm

I den första etappen på Burvikshöjden planeras 21 bostäder. Husen anpassas till terrängen och smyger sig in mellan tallar, björkar och enar. Husen byggs i trä och har laserade fasader i naturanpassade kulörer. Ett flertal hus har utsikt mot golfbanan, andra vetter mot den sköna omgivande Roslagsnaturen.

Bostäderna har allt du behöver i ett plan. Planlösningarna är smart utformade med funktionella, lättskötta och praktiska lösningar, vilket ger ett bekvämt och prisvärt boende. Husen har ett öppet samband mellan kök och umgängesdel, med gott om plats för samvaro och gäster. Stora glaspartier skapar direkt kontakt med terrassen utanför och öppnar upp mot golfbanan, naturen och utsikten. Trädäcken i bästa väderstreck inbjuder till härliga stunder i solen.

Kök och badrum har god standard och väl valda ytskikt. Du kan också välja till en braskamin för ökad mysfaktor, en praktisk laddbox eller solpaneler som ett hållbart eltillskott.

BURVIKS GOLFBANA
Burviks golfbana har omnämnts som ”Roslagstraktens bästa golfbana” i Golf Digest och ”en svensk golfpärla” i Svensk Golf. Banan anlades 1992, ritad av Bengt Lorichs, och har sedan dess varit en populär och återkommande målpunkt för golf- och naturälskare. Burvikshöjden ligger precis norr om hål 8 och 9, ett stenkast från klubbhuset och 1:a tee. Banan är ett sammanhållande centrum i det lilla etablerade samhället och det aktiva sociala livet pågår året runt. I klubbhuset finns en populär restaurang och en golfshop. Inom området kan du spela både footgolf och padel.

BURVIK
Området är omgivet av stora naturområden med skogar att vandra i, små sjöar för ett kvällsdopp och rikliga möjligheter till att plocka svamp och bär. På vintern finns möjlighet att njuta av längdskidåkning i väntan på nästa säsong.

I Edsbro, cirka 8 km bort, finns ICA Nära, som är ombud för Systembolaget, Edsbro Krog, förskola och F-6-skola. Utflyktsmål är till exempel Edsbro Bruk, Gisenbadet, Fyrväpplingen där man kan fiska ädelfisk eller att haka på en bit av Upplandsleden.

VÄGBESKRIVNING

FRÅN STOCKHOLM - cirka 85 km: E18 mot Norrtälje. Vid Roslagsstoppet vik av mot Rimbo. Sedan väg 280 till Edsbro. Därefter väg 282 mot Uppsala/Knutby.

FRÅN UPPSALA - cirka 48 km: Väg 282 mot Almunge/Knutby.

FRÅN NORRTÄLJE - cirka 35 km: Väg 76 mot Gävle/Östhammar. Sedan väg 280/Hallstaviksvägen. Därefter väg 282 mot Almunge/Knutby.

FRÅN ARLANDA - cirka 50 km: Väg 273 mot Almunge. Sedan väg 282.

Läs mer om projektet på burvikshojden.se

Intresseanmälan
Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
Beyar Hajo
Assisterande mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Närområde

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close