Vilmer Olofsson

Vilmer Olofsson

Reg. fastighetsmäklare

Som född och uppvuxen i Vasastan så har jag gått gatorna i innerstan sedan barnsben. Med personligt engagemang, tillgänglighet och god lokalkännedom är mitt mål att alltid vara det självklara valet av mäklare.

Jag är en positiv vinnarskalle som värdesätter ärlighet och transparens för att uppnå ett genuint förtroende.
Att försäljning och service går hand i hand har genom åren varit en självklarhet. Detta är en ledstjärna som formar mitt arbetssätt samt motiverar mig att göra alla parter nöjda. Därför skräddarsyr jag varje affär efter era personliga önskemål för att säkerställa att ni känner er trygga genom hela processen.

Med en väldigt stark vilja och målinriktning arbetar jag tillsammans med dig för att vi ska uppnå höga mål och ro bästa möjliga affär i hamn. Detta gör vi med ömsesidigt förtroende där god kommunikation är A och O.

Har du tankar på att sälja eller köpa bostad idag eller i framtiden, eller bara har generella frågor om bostadsmarknaden?
Välkommen att höra av dig till mig!

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.