Patrik Nilsson

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Vill du ha en mäklare som är lyhörd och förstår dina behov när du ska sälja din bostad? För mig är detta en självklarhet. Jag är övertygad om att god kommunikation gör hela skillnaden i en framgångsrik bostadsaffär.

Min erfarenhet inom besöksnäringen har lärt mig vikten av att sätta kunden i fokus och att kundnöjdhet är avgörande i alla affärssammanhang. Jag är engagerad, noggrann och mån om att leverera högsta möjliga kvalitet.

Sedan 2017 har jag arbetat inom mäklarbranschen, både i Sverige och i Spanien. Jag älskar att möta utmaningar och att skapa meningsfulla relationer med människor - det är vad som driver mig.

Som mäklare är mitt främsta mål alltid att skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten med nöjda kunder. Jag är alltid personligt engagerad i varje försäljning och jag planerar noggrant varje steg i processen. För mig är det inte bara en bostadsaffär - det är en livsavgörande händelse för dig som kund.

Kontakta mig för ett personligt möte, så skräddarsyr vi tillsammans den bästa lösningen för din bostadsförsäljning. Med min passion för bostäder och människor, och min ständiga strävan att leverera det allra bästa, kan du vara trygg i vetskapen om att jag kommer att göra allt jag kan för att du ska bli nöjd med resultatet.

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.