Benjamin Karacic

Reg. fastighetsmäklare

Jag förmedlar bostadsrätter i Stockholms innerstad med dig som kund i fokus. Med tre års erfarenhet i branschen vet jag vad som är viktigt i en framgångsrik bostadsaffär.

För mig är ett transparent samarbete med målmedvetenhet, förtroende och metodiskt genomförande viktiga ledord. Min högsta prioritet är att nå vårt gemensamma mål, att du ska få bästa möjliga betalt för din bostad i en trygg relation med mig. Jag håller dig ständigt uppdaterad om försäljningsprocessen och vilka valmöjligheter du står inför.

Jag innehar en teknologie kandidatexamen från Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm inom fastighetsutveckling med fastighetsförmedling, vilket borgar för en stabil kompetensgrund.

Kontakta mig så berättar jag mer.

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 12 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.