Sälja bostad Västerås

Ett helt team till din tjänst

Med tydlig kommunikation i kombination med ett stort och äkta engagemang från vår sida vill vi alltid skapa de bästa förutsättningarna för lyckosamma bostadsförsäljningar. När du säljer din bostad genom oss på Widerlöv får du inte bara tillgång till engagerade och dedikerade fastighetsmäklare, du får även ett helt mäklarteam. Till mäklarens hjälp finns en mäklarassistent, inredare, fotografer och vår marknadsavdelning. Assistenten håller i det administrativa, vilket gör att mäklaren kan fokusera på själva affären med kundkontakter, visningar, budgivningar etc. På marknadsavdelningen har mäklarna tillgång till både grafisk formgivare, copywriter och digitalstrateg i framtagandet av material och kommunikation.

Fri värdering

Ska vi ses online eller hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst, digitalt eller fysiskt, möte.

Inredning

Homestyling, även kallat homestaging handlar om att framhäva de största fördelarna med din bostad för den tilltänkta målgruppen. Det ska vara hemtrevligt, personligt och inbjudande. Det kan innebära såväl ny ljussättning, ommöblering och ommålning som städning och borttagning av överflödiga saker eller inköp av nya. Om någon har blick för förbättringar och inredning så är det våra inredare! Ett besök av dem ingår i vår mäklartjänst.

Läs mer om inredning

Fotografering

Snart är det dags att visa upp din bostad för potentiella köpare! Bostadsbilderna är det första som intressenterna ser, vilket gör dessa till en viktig del av vår marknadsföring. Våra fotografer är proffs på det de gör och de ser till att kundens första intryck av din bostad blir bestående.

Marknadsföring

Vi erbjuder en annonsering som är anpassad efter hur människor beter sig idag. Olika typer av bostadsförsäljningar kräver olika slags marknadsföring. Alla spekulanter är olika, de söker information på olika sätt och tilltalas av olika saker. I vår marknadsföringsstrategi använder vi därför kanaler som fångar intresset hos alla olika sorters spekulanter. Allt för att hitta de rätta köparna i varje unik bostadsförsäljning.

En bättre mäklartjänst

1995 startade Widerlöv med en visionen att erbjuda en bättre mäklartjänst. Naturligtvis utifrån vad du som kund efterfrågar, men hellre genom att överträffa dina förväntningar. Som vi ser det ska bostadsaffären vara trygg, smidig och alltid resultera i bästa möjliga resultat. När du anlitar oss för att sälja din bostad kan du vara säker på att dina potentiella köpare tas väl hand om under hela processen. Våra mäklare utbildas kontinuerligt i försäljning- och förhandlingsstrategi för att kunna ge dig och köparna bästa förutsättningar i affären.

Är du osäker på något? Kontakta oss och fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite. Vi finns till tjänst för att du ska lyckas i din bostadsaffär och för att hjälpa dig nå din dröm.

Vi ses!

Fri värdering

Widerlövs bostadsvärde

Widerlövs Bostadsvärde, ett automatiskt bostadsvärdemejl som uppdaterar värderingen på din bostad.

Mejlet innehåller din ursprungsvärdering och det uppräknade värdet.

Det finns också en lista med slutpriser i ditt område.

Kontakta din mäklare på Widerlöv så hjälper vi dig komma igång!