Widerlöv Franchise
Widerlov logo

widerlöv

Vi är Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Genom passion, engagemang och hårt arbete vill vi erbjuda marknadens bästa tjänster till bostadssäljare, bostadsköpare och nyproduktionsföretag.

Widerlöv Franchise - Konceptet är styrkan

Vårt erbjudande till dig

Ett varumärke som förpliktigar

Widerlöv är Sveriges näst största privatägda mäklarfirma och vår vision är att vara den största. Vi är marknadsledande i Uppsala och har varit det varje år sedan 2007, en stark utmanare i Västerås och bland de mest anlitade mäklarföretagen i Stockholm innerstad.

Vårt erbjudande till dig

Som franchisetagare av ett Widerlövkontor får du det fulla ansvaret för kontorets drift, men har samtidigt koncernens muskler och stöd som ökar dina förutsättningar för att lyckas. Genom åren har vi utvecklat en arbetsmetod som gör det möjligt för våra mäklare att kunna sälja fler bostäder utan att behöva jobba mer än mäklare på andra mäklarfirmor. Vi har gjort det genom ett starkt fokus på sälj, avlastning och effektivitet. Vi kallar konceptet för ”Lättare att lyckas”.

Sedan vi axlade rollen som marknadsledare på en stentuff marknad har vi utvecklat vårt arbetssätt för att i ännu större utsträckning erbjuda ett sätt att mäkla som är optimerat för lönsamhet. Både för den enskilde medarbetaren men också för företaget och kunderna. Med mäklarbranchens mest spännande verktygslåda ger vi våra medarbetare en palett av innovativa verktyg som alla hjälper dig att lyckas. Genom att arbeta processorienterat underlättar vi vår målsättning att ständigt förbättra och utveckla den tjänst som vi erbjuder våra kunder. Arbetsinsatserna i en försäljning kan, mycket enkelt uttryckt, delas in i ”admin” och ”sälj”. Givet två lika duktiga mäklare, kommer den mäklare som har mest tid att lägga på sälj bli den mest framgångsrika. Du ska därför inte behöva lägga tid på administration, fundera över marknadsföring eller hur du ska behålla och förstärka dina kundrelationer. Det gör vi åt dig genom vår supportavdelning.  

Vi vill, tillsammans med de bästa fastighetsmäklarna, bygga det lokala varumärket med en attraktiv verksamhet och dela på framgången. Att starta ett nytt företag kan upplevas som en stor utmaning. Med vårt nyckelfärdiga franchisekoncept ger vi dig möjlighet till kort uppstartssträcka med snabb etablering för att du redan från start ska kunna göra det som är roligast och det du gör bäst – att förmedla bostäder. Allt för att detta ska bli ditt livs bästa arbetsplats.

Vem vi söker

Vi söker en franchisetagare som inte nöjer sig med att vara näst bäst. Att bygga ett starkt team och goda affärsresultat kräver tid, engagemang och beslutsamhet. Är du rätt person och satsar fullt ut erbjuder Widerlöv goda förutsättningar för ett mycket lönsamt och fantastiskt roligt företagande. Som franchisetagare hos oss på Widerlöv är vi övertygad om att du fullkomligt älskar att göra affärer, är målmedveten och driven samt har hög lokalkännedom och stort personligt nätverk på den ort där du ämnar öppna kontor. Att du har bakgrund som fastighetsmäklare eller ledare inom samma bransch är så klart önskvärt och meriterande men inte något krav.

Intresseanmälan

Är vi rätt för dig? Är du rätt för oss? Det första steget mot en framtid inom Widerlöv är att göra en intresseanmälan. För mer information och ansökan, kontakta:

Tomas Widerlöv
0706-77 83 00
[email protected]

eller

Peter Eriksén
0705-28 83 33
[email protected]

Självklart hanteras din kontakt med oss och alla uppgifter helt konfidentiellt.