Kommande bostad

Lindbacken, Uppsala

Alkällsvägen 30

Pris enl ök
area icon Yta
  • 181 m2 boarea
  • 32 m2 biarea
  • 814 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2016/17
Alkällsvägen 30

Familjevilla om 181 kvm modell Vaxholm, med fantastiskt läge och stor trevlig tomt mot skogsområde!

Välkommen till Alkällsvägen 30 och denna underbara familjevilla om hela 181 kvm med 5 sovrum! Ett fantastiskt boende där varje detalj andas kvalitet och komfort, beläget i det barnvänliga Lindbacken. Detta imponerande hem, av modell Vaxholm från Götenehus, erbjuder en generös rymd och en ström av naturligt ljus. Med en stor tomt som omfamnar en härlig altan, bjuder detta hem in till avkoppling, umgänge och aktiviteter, med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Omgiven av ett fridfullt skogsområde och med närhet till en cykelväg skapas en atmosfär av ro och harmoni.

Nedre plan imponerar med ett luftigt vardagsrum, komplett med en mysig eldstad och pardörrar som leder ut till altanen. Stilrent Vedum kök i vit nyans med matplats och utgång till trädgården. Här finns alla önskade maskinella bekvämligheter och gott om förvaring. En extra bonus utgör ett sovrum/arbetsrum samt ett helkaklat badrum och en praktisk groventré med tvättmöjligheter. Övre plan imponerar med fyra sovrum, var och en med gott om plats för hela familjen. Ett allrum med takfönster skapar en extra mysig atmosfär. Badrummet på detta plan är helkaklat och erbjuder dubbelkommod och badkar. Förvaringsmöjligheterna är generösa med garderober, klädkammare och skjutdörrsgarderober. Detta hem är en hyllning till ljus och smakfull design med klassiska och tidlösa materialval samt stora fönsterpartier som erbjuder utsikt och ljusinsläpp. Dessutom inkluderar det ett garage och parkeringsplats för tre bilar på uppfarten.

I Lindbacken bor du i ett attraktivt, barnvänligt och expansivt bostadsområde med goda kommunikationer samt ett ypperligt pendlarläge där du endast har ca: 5 km till E4:ans påfarter samt ständigt växande Gränby köpstad. I Lindbacken finns dessutom livsmedelsbutik, förskolor, skola, utegym,idrottshall, fotbollspan, apotek, frisör, restaurang, vårdcentral, fritidsgård, vackra parker och lekparker.

Missa inte detta boende, kontakta mäklaren redan idag för mer information!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Alkällsvägen 30, Snart till salu i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Alkällsvägen 30, Snart till salu i Lindbacken, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad