Till salu

Henriksdalsberget, Nacka

Förhandstips Bostadsrätt

Nästa visning
calendar icon onsdag 26 juni 18:30 - 19:00
  • price tag icon 9 496 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 995 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 114 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 9 496 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Förhandstips Bostadsrätt

Spatiös femma med uthyrningsdel och fantastisk utsikt över staden

** Accepterat pris - 4 995 000 kr **

Upplev denna charmiga och mångsidiga bostad med ett förträffligt läge nära både natur och stad, och njut av en fantastisk utsikt över stadens silhuett, grönområden och vatten.

Denna unika och inbjudande lägenhet på 114 kvm erbjuder många möjligheter och är idealisk för både den lilla, växande och stora familjen! Den nuvarande planlösningen är perfekt för den som vill minimera sina månadskostnader genom att använda den fullt utrustade uthyrningsdelen med egen ingång, komplett kök och badrum, som upptar cirka 28 kvm. För den större familjen som önskar använda hela lägenhetens yta kan man enkelt återställa öppningen mellan kök och uthyrningsdel samt ta fram dörren som är dold mellan garderoberna i de respektive hallarna (Se alternativ planritning).

Ett av rummen har en uppsatt vägg som gör det perfekt som kontor eller delat barnrum. Vill man prioritera det stora rummet kan väggen enkelt tas bort för att återställa rummet till sin ursprungliga form, då väggen är byggd utan att påverka golv eller tak. (Se alternativ planritning). Utöver det flexibla rummet erbjuder lägenheten mysiga sovrum, ett inbjudande vardagsrum, ett välplanerat kök med matplats och ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en inbyggd klädkammare i den välkomnande hallen. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och naturligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier som visar upp den vackra utsikten över Stockholm.

Här kommer hela familjen att trivas!

Föreningen:

Brf Henriksdalshöjden är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 173 bostadsrätter och 36 hyresrätter. Föreningen äger marken och disponerar tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, skyddsrum och garageplatser med mera. Varje bostad i föreningen har tillgång till ett eget förråd.

Under 2024 har föreningen fått ett stort bidrag för energieffektivisering som motsvarar över 2 000 kr/kvm lägenhetsyta som omfattar bland annat nya fönster och renovering av balkonger.

Området:

Detta trevliga, trygga och expansiva bostadsområde med vy över Stockholm ligger på ett optimalt avstånd precis utanför tullarna, intill Södermalm och Hammarby Sjöstad och inom korta promenadstråk finns populära caféer och restauranger, där Sickla köpkvarter erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och biograf etc. På Henrikdalsringen finns bland annat matbutik, restaurang, frisör och annan service. Närheten till city ger dock inte avkall på närheten till naturen med Nyckelviken och Nackareservatet runt hörnet. På den stora bilfria innergården finns flera lekplatser, fotbollsplan, utegym, soliga områden med uteduschar och flertalet väderskyddade grillplatser.

Vill man ta med barnen på utflykt kan man plocka blåbär i skogen på berget, mata änder i Svindersvik eller promenera längs strandpromenaden ända bort mot Nacka Strand.

Kommunikation:

Upptäck den oslagbara tillgängligheten med innerstadsbuss 53, som bekvämt avgår från toppen av berget med täta turer. Föredrar du en kort promenad? Strosa ner till Värmdövägen och hoppa på en buss som tar dig till Slussen på bara cirka fem minuter. För ytterligare bekvämlighet kan du ta buss 55, som smidigt transporterar dig direkt till Södra station och Mariatorget.

För en pittoresk resa erbjuder SL-båten från både Finnboda och Saltsjöqvarn en snabb färd till Nybrokajen på endast 15 minuter. Och glöm inte Tvärbanans linje 30 i Sickla, som enkelt tar dig hela vägen till Solna Station, med stopp vid viktiga knutpunkter som Gullmarsplan, Årstaberg och Alvik.

Med dessa fantastiska kommunikationsmöjligheter är din vardag både enkel och inspirerande!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! onsdag 26 juni, 18:30 - 19:00
Anmäl mig
Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 30 juni, 12:00 - 12:30
Anmäl mig
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Förhandstips Bostadsrätt, Till salu i Henriksdalsberget, Nacka

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad