Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Förhandstips Bostadsrätt

Slutpris: 1 900 000 kr

Förhandstips Bostadsrätt

Fint renoverad hörnlägenhet i mycket stabil förening

Välplanerad och ljus hörnlägenhet i söderläge med en öppen planlösning och bra förvaring. Lägenheten totalrenoverades år 2016 vad gäller badrum, köksinredning och ytskikt. Här får du även en balkong med eftermiddags- och kvällssol. Lugnt läge på andra våningen i hus med hiss från markplan. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett rymligt vindsförråd.

Planlösningen ger dig hall med plats för ytterkläder och en klädkammare, vardagsrum med öppen planlösning mot köket där du har både matplats och utgång till balkongen. Vidare får du här ett badrum med dusch och ett lättmöblerat och rymligt sovrum.

I populära Brf Djäknen bor du i en mycket stabil och välskött förening i ett lugnt område. Här finns flera lummiga och barnvänliga innergårdar mellan husen med trädgårdsmöbler och lekplats att nyttja för medlemmarna. Från Djäknegatan finns nära till barnomsorg för alla åldrar, lekplatser, parker m.m. Cykelavstånd till citykärnan och Resecentrum samt nära till träningsanläggningar och Kvarnen med mataffär, service och restauranger m.m.

Detta är en kommande försäljning med planerade visningar under maj månad. Anmäl redan nu ditt intresse till mattias.forsberg@widerlov.se

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Förhandstips Bostadsrätt, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad