Såld

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 26B

Slutpris: 2 000 000 kr

Ymergatan 26B

Optimalt planerad lägenhet med närhet till Uppsala City!

Mycket trivsam lägenhet högst upp med ljust och fritt läge utan insyn. Lägenheten har genomgående smakfull färgsättning och är belägen i attraktiva kvarter i hjärtat av Fålhagen med närhet till stationen och allt vad Uppsala City har att erbjuda!

Planlösningen ger dig möblerbar hall med praktisk sovalkov, stort kök med gott om förvaringsutrymmen, renoverat badrum, rymligt och ljust vardagsrum med utgång till solig balkong.

På Ymergatan 26 B bor man med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergården ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad