Till salu
Budgivning pågår

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 26 C

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 2 700 000 kr Visa alla
2 795 000 kr
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 328 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1939
Ymergatan 26 C

Fantastiskt fin och rymlig 2½:a i Fålhagen - högst upp med balkong

Välkommen till Ymergatan 26c, en mycket fin, charmig och välplanerad lägenhet med två sovrum. Lägenheten är belägen på fjärde våningen i en klassisk byggnad från 1939. Här bor du i en rymlig bostad om 79 kvadratmeter med 2½ rum, varav två sovrum som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar.

Lägenheten har en karaktäristisk charm som genomsyrar varje rum. Här kan du njuta av lugna kvällar framför TV:n, eller varför inte bjuda in vänner till en middag i det rymliga köket? Med gott om plats för matlagning och socialisering, blir köket snabbt hemmets hjärta.

BRF Torymer, en förening med en stark gemenskap och en rad förmåner för sina medlemmar. Här har du tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, hobbyrum och bastu, perfekta platser för att umgås med grannar eller bara njuta av en stund för dig själv. Föreningen erbjuder även en trevlig uteplats med sittgrupper och grill, en perfekt plats för sommarens grillkvällar eller för att bara sitta och njuta.

Bredband (250 Mbit) och ett grundpaket med tv-kanaler ingår i den månatliga avgiften, vilket gör denna lägenhet till ett utmärkt val för dig som värdesätter snabba internetanslutningar och ett brett utbud av tv-underhållning.

Lägenheten ligger i Fålhagen, ett område som erbjuder enkel tillgång till Uppsalas Resecentrum med tåg- och bussförbindelser, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet eller att ta sig ut på äventyr under helgerna. I närområdet hittar du också ett spännande utbud av restauranger, butiker och andra trevliga serviceinrättningar.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ymergatan 26 C, Till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad