Såld

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 15F

Slutpris: 2 790 000 kr

Ymergatan 15F

Välplanerad trea i gott skick! Öppen spis & balkong med eftermiddags/kvällssol! Bredband ingår!

Välkomna till en ljus och välplanerad gavellägenhet med balkong mot lugn innergård. Denna trivsamma 3:a har ett bra pendlarläge mitt i populära Fålhagen. Bredbandskostnaden ingår i månadsavgiften!

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder. Trevligt vardagsrum med vacker fungerande öppen spis. Fullt utrustat kök med matplats. Sovrum med gott om förvaring i helg garderobsväg. Sovrum/matsalsrum med utgång till balkong med eftermiddags/kvällssol samt fint renoverat badrum med dusch.

Välskött HSB-förening från 1944. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen för medlemmarna så som tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, hobbyrum och cykelförråd. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, ip-telefoni och tvättstuga.

På Ymergatan 15 F bor man med ett centralt läge endast fem minuters gång till centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergårdarna ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. Endast ca 100 meter till Coopbutik. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ymergatan 15F, Såld i Fålhagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad