Såld

Södermalm - Mariaberget, Stockholm

Wollmar Yxkullsgatan 4A, 5tr

Slutpris: 5 350 000 kr

Wollmar Yxkullsgatan 4A, 5tr

Renoveringschans- Högt upp i huset- Terrass- Skuldfri förening!

Skuldfri förening - Renoveringschans - Terrass. Med ett fantastiskt läge intill Mariatorget saluförs en väldisponerad etta högt upp i huset i renoveringsbehov. Dessutom bor du här med en låg månadskostnad - 1836 kr/mån i avgift där värme, vatten, kabel-tv och internet ingår. Härlig terrass som kan möblera efter önskemål som vetter mot föreningens trivsamma gård. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar goda sällskapsytor. Vidare disponerar bostaden ett generöst vardagsrum, kök med plats för matbord intill fönster, badrum utrustat med badkar och en hall med bra förvaring. Belägen i en välskött förening som äger marken. För medlemmarna finns tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, en gemensam gård och en nybyggd bastu med relax.

Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Morfar Ginko, Häktet och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Åt andra hållet når du Hornstull och Långholmens natur på en kort promenad. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wollmar Yxkullsgatan 4A, 5tr, Såld i Södermalm - Mariaberget, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad