Såld

Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Wivalliusgatan 34

Slutpris: 3 200 000 kr

Wivalliusgatan 34

Radhuskänsla med lugnt toppläge på Kungsholmen!

En ljus och ytterst välplanerad 2:a i mycket bra skick. Uteplatsen i söderläge medför en sällsynt radhuskänsla mitt i city. Lägenheten genomsyras av en modern karaktär med generös takhöjd. Vidare kännetecknas ytskiktet av ljusa färgval och genomgående ekparkett. Här finns det gott om utrymme för social samvaro tack vare den optimala planlösningen. Badrummet är helkaklat och är som köket utrustat med alla moderna vitvaror man skulle kunna tänkas behöva.

BRF Fajansparken är en äkta förening som äger marken. Föreningen har en god ekonomi och god likviditet. 2021 amorterade föreningen 2 000 000 kr på sina lån och omförhandlade till fast ränta som resultat av den goda ekonomin. Fastigheten är modern och hålls välvårdad genom hållbar förvaltning. Detta återspeglas bland annat genom installationen av solceller för att minimera beroendet av traditionell el-försörjning. För de boende innebär detta att samhällets vidare höjningar av el-priser inte har en lika stor påverkan. Föreningen har flertalet gemensamma utrymmen där bland annat ett nyrenoverat pentry och bastu ingår.

Fastigheten ligger i ett lugnt område på Kungsholmen med närhet till vatten och grönska. Omgivningen är idylliskt med innerstadens puls runt hörnet. Här bor du nära Smedsuddsbadet och Rålambshovsparken. Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv finns runt hörnet. Mycket bra kommunikationer med bussar och närhet till T-bana där Thorlidsplan är närmast. Flera bra förskolor och skolor finns i närheten.

Varmt välkomna på visning av en fantastisk lägenhet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wivalliusgatan 34, Såld i Kungsholmen - Marieberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad