Såld

Nyby, Uppsala

Wivalliusgatan 11

Slutpris: 1 860 000 kr

Wivalliusgatan 11

Välplanerad trea med närhet till skola, handel samt påfarten till E4:an.

Välkommen till populära Nyby och Wivalliusgatan 11. Här erbjuds du en väldisponerad tre rum och kök med balkong in mot den lugna gröna innergården. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov.

Lägenheten har en stor och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Intill hallen finner du det helkaklade badrummet som stamrenoverades 2023, förberett för tvättmaskin. Köket med de väl tilltagna arbetsytorna och den stora matplatsen som ligger intill ett stort fönsterparti. Vardagsrummet kan du under årets varmare månader förlänga genom att öppna upp till balkongen där du under sommartid får sol från ca kl 12-20. Här har du bra översikt på innergården och de två lekplatserna som ligger alldeles utanför. De båda sovrummen ligger bra planerat i lägenheten.

Föreningen har gott om garage och parkeringsplatser.

En välmående förening med många gemensamhetsanläggningar. Här finns kvarterslokal att hyra, friskvårdslokal med gym och bastu, solarium, fem tvättstugor att nyttja, ett övernattningsrum, tennisbana, cykelförråd samt barnvagnsförråd. På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, tennisbanor, fina rabatter och gott om cykelställ. Nära omtyckta och nyligen uppförda Gränby Köpstad, förskola, skola och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all slags handel ni kan tänka er. Bra kommunikation med bl.a. buss och den nya busslinjen nr.1 som går till stora delar av stan så som Gränbystaden, Fyrishov, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och IKEA. För den bilburne finner du påfarten till E4:an enbart ett stenkast bort.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wivalliusgatan 11, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad