Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 110

Nästa visning
calendar icon lördag 9 december
1 950 000 kr
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 678 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Wilhelm Kåges gata 110

Välplanerad och fin 1:a med härlig uteplats i soligt läge

Välkommen till fina Wilhelm Kåges gata i populära Porslinskvarteren. Här bor du i ett av områdets finaste projekt i en välplanerad och trivsam 1:a med uteplats i soligt läge på den trivsamma innergården. Bostaden färdigställdes 2022 och är så gott som ny. Den har en genomgående stilren interiör och tack vare hörnläget får du fler fönster vilket skapar ett extra fint ljusflöde. Den är mycket inbjudande och genomtänkt planerad. Köket är utrustat med allt du kan tänkas behöva för att trivas. Badrummet är snyggt och fräscht, stilrent kakel i vitt och grått. Här finns bland annat en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget tvärs över gatan och ett tillhörande förråd finns till lägenheten på vindsplan.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Visningar

Anmälan krävs. Vänligen kontakta mäklaren för att boka visningstid! lördag 9 december
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Wilhelm Kåges gata 110, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad