Kommande bostad

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 106

  • price tag icon 4 500 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 62 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 500 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Wilhelm Kåges gata 106

Vacker 2:a med genomgående planlösning och dubbla balkonger i fint läge

Kommande försäljning - vänligen kontakta mäklaren vid intresse.

Välkommen till denna vackra 2:a med exklusiv känsla, belägen i populära Porslinskvarteren. Här bor ni i högt läge med två balkonger och genomgående planlösning, dvs sol och fint ljusinsläpp hela dagen. Dessutom i en vacker tegelbyggnad i ny förening!

Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med öppen sällskapsyta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrum för sig. Interiörmässigt är bostaden som ny med ljusa ytskikt, genomgående vitlaserad ekparkett och rostfria vitvaror. Tack vare fönsterna i motsatta väderstreck skapas ett naturligt och skönt ljusgenomsläpp. Lägenheten har två balkonger, en i söderläge som nås från sovrummet med dagssol och den andra i norrläge med fantastisk kvällssol som nås från vardagsrummet. Här kan ni njuta av solnedgången med vy över grannföreningens fina innergård och anrika Västra Portvaktsstugan från 1888. Sovrummet ligger avskilt och lugnt till mot innergården. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaring i garderoberna. Förslagsvis går det att skapa ett till sovrum via en del av vardagsrummet, se alternativ planlösning. Badrummet är snyggt och fräscht, utrustat med skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Hallen är välkomnande och har en garderobsvägg med skjutbara dörrar med förvaring från tak till golv. Utöver det finns ett exteriört förråd till lägenheten på vinden med hiss hela vägen upp. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger smidigt till med hiss ner från grannporten.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 106, Kommande i Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Wilhelm Kåges gata 106, Kommande i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad