Kommande bostad

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 1

  • price tag icon 3 987 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 65,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 987 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Wilhelm Kåges gata 1

Ljus och välplanerad lägenhet högst upp i huset med balkong i soligt söderläge och vy över innergård

Välkommen till denna ljuvliga lägenhet högst upp i huset med balkong i fritt och soligt söderläge tillsammans med en fin vy över föreningens grönskande innergård. Lägenheten är mycket inbjudande och genomtänkt planerad med behagligt ljusflöde, bra sociala ytor och stilrena materialval. Interiörmässigt är bostaden väldigt fin med ljusa ytskikt, mattlackad 3-stavsparkett på golv och kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror. Utöver de goda förvaringsmöjligheterna i bostadens många garderober så finns ett exteriört förråd till lägenheten på vinden (1tr upp) med tillgång via hiss hela. Garage finns lättåtkomligt under föreningens innergård.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Wilhelm Kåges gata 1, Kommande i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad