Såld

Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Wennerbergsgatan 6B, 7/8 tr

Wennerbergsgatan 6B, 7/8 tr

Med sjöglimt från Rålambshov till Johanneshov via Tanto på Kungsholmen

Välkommen till denna charmiga bostad på Kungsholmen med sjöglimt. Denna fantastiska lägenhet om 47 kvm på våning 7 erbjuder en underbar utsikt som få kan motstå. Belägen näst högst upp i huset, här kan du njuta av en imponerande vy bort mot Globen-området åt ena hållet och i den andra riktningen ser du Norra tornen. Ljuset flödar in i lägenheten och skapar en härlig atmosfär. Originaldetaljerna, som den vackra fiskbensparketten, ger en touch av tidlöshet och karaktär till hemmet. Balkongen, som är placerad mot öst, ger dig möjlighet att njuta av morgonsolen och en härlig kopp kaffe medan du tar in den friska luften och den fantastiska utsikten. Det mysiga köket är perfekt för en person att sitta och njuta av utsikten genom fönstret. Här kan du låta inspirationen flöda medan du förbereder dina kulinariska mästerverk. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för en bekväm soffgrupp där du kan koppla av och umgås med nära och kära. Dessutom finns här en rymlig matplats där du kan bjuda in till middagar och minnesvärda stunder med vänner och familj.
Det stora sovrummet är en oas av lugn med tillräckligt med plats för en bekväm dubbelsäng, byråer och skrivbord.
Badrummet är välplanerat och förberett för tvättmaskin, vilket ger dig extra bekvämlighet i vardagen.
Du kommer att älska den generösa förvaringen i lägenheten, som gör det enkelt att hålla ordning och ha allt på sin plats.

Fastigheten har ett fantastiskt läge på Kungsholmen med närhet till allt såsom shopping, vatten, grönska och med innerstadens puls på promenadavstånd. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Kungsholmens båtliv på kort gångavstånd. Runt hörnet finns all upptänklig service så som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Ypperliga kommunikationer, alldeles intill går innerstadsbussarna 1 och 61 och det är endast 350 m till T-bana (Thorildsplan). Till Fridhemsplan promenerar man på 15 min. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Närliggande badplatser såsom Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor.

Lägenheten på Marieberg är helt enkelt ett hem att trivas i, med en oslagbar kombination av charm, ljus och funktionalitet. Ett perfekt val för den som vill ha det bästa av stadsliv och lugnande utsikter. Välkommen till din framtida drömboende!

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wennerbergsgatan 6B, 7/8 tr, Såld i Kungsholmen - Marieberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad