Såld

Kungsholmen - Stadshagen, Stockholm

Warfvinges Väg 18, våning 9

Slutpris: 4 410 000 kr

Warfvinges Väg 18, våning 9

Ljus och ytterst välplanerad 2:a med magnifik utsikt!

*** ACCEPTERAT PRIS*** Bland Kungsholmens toppadresser finner du denna ljusa och välplanerade tvårummare med fantastisk utsikt. Här bor du rymligt med gott om plats för social samvaro. Byggnaden färdigställdes 2015 vilket för dig som boende medför hög standard i lägenheten. Just denna bostad har nyttjat bygglovet för inglasning av balkong, som innebär maximal njutning av solens sena höststrålar.

Fastigheten är i framkanten gällande innovation och klassas som ett passivhus. Denna typ av hus är energieffektiva och innebär således mindre kostnader för el och uppvärmning för de boende.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Warfvinges Väg 18, våning 9, Såld i Kungsholmen - Stadshagen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close