Såld

Vasastan, Stockholm

Wallingatan 31, 4 tr

Slutpris: 8 400 000 kr

Wallingatan 31, 4 tr

Unik, New York- inspirerad sekelskiftesdröm med utsikt över takåsarna

- Unik, New York-inspirerad 2,5:a i Vasastan
- Sekelskiftesdröm anno 1905
- Högt upp i huset med solig balkong
- Charmigt tornrum
- Takhöjd om 3,4 m
- Vackra tegelväggar i original
- Generöst badrum med tvättmaskin
- Säkerhetsdörr
- Äkta stabil förening/ äger marken
- Bra intäkter från hyreslokaler

Varmt välkommen till en fantastisk, ljus och vacker sekelskiftesdröm anno 1905. Bostaden är unik i sitt slag med slående takhöjd om hela 3,4 m, vackra tegelväggar och valv, ett charmigt tornrum som kan bli din atelje eller hemmakontor, en underbar solig balkong i fritt söderläge med utblick över takåsarna och allt andas välbevarad sekelskiftescharm i perfekt kombination med allt vad man önskar av ett modernt hem. Bostaden bjuder på vackra trägolv i original, höga eleganta fönsterpartier med djupa nischer, speglade dörrar och generöst ljusinsläpp genom de höga fönstren. Planlösningen är idealisk och disponeras med ett väl tilltaget sällskapsrum i öppen planlösning mot matsal och kök, ett generöst sovrum med gott om förvaring i en walkin-closet, ett helkaklat rymligt badrum med kombinerad tvätt/torkmaskin och bubbelbadkar samt möjlig extra sovplats på sovloftet ovanför badrummet.

Brf Läraren 11 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten på Wallingatan 31 i Stockholm. Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt som genererar goda intäkter till föreningen. Föreningen har en charmig nyligen mycket fint renoverad innergård med flertalet sittgrupper. I föreningen finns gemensamma ytor i form av cykel- och barnvagnsrum, miljörum med sopsortering samt tvättstuga. Fastigheten uppfördes 1905.

Här bor du med ett absolut toppläge mitt i Stockholms innerstad med såväl city-puls som parker och grönområden runt knuten. På kort gångavstånd nås Odenplans stora utbud av caféer, restauranger, mataffärer, butiker och all tänkbar service och går du åt andra hållet nås Drottninggatan och City. Grönområden och parker som Vasaparken och Tegnerlunden nås med 5-10 minuters promenad. Runt kvarteren finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor. Kommunikationerna är ypperliga med ett flertal busslinjer i närområdet och T-bana samt pendeltåg vid Odenplan samt vid T-centralen. Här finns även Arlanda Express och Flygbussarna.

Sammantaget är detta en fantastisk chans att förvärva en unik och trivsam bostad på mycket attraktiv adress i Vasastan.

För mer info om bostaden, kontakta ansvarig fastighetsmäklare: Therese Nilsdotter, Widerlöv Vasastan/ Östermalm. Mob: 0706703221, Email: [email protected]

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad