Såld

Bromma - Bromma Kyrka/Norra Ängby, Stockholm

Vultejusvägen 10A

Slutpris: 11 750 000 kr

Vultejusvägen 10A

Välskött villadröm i bästa solläge på stor plan tomt

Välkommen till denna fina välplanerade och energieffektiva villa i Bromma Kyrka/Ängby med ett av områdets absolut bästa lägen.

- Energieffektiv villa med bergvärme via vattenburen golvvärme och radiatorer
- 1228 kvm stor plan tomt med förvaringsbod
- Tomt med sol från morgon till kväll
- Separat lägenhet i suterrängvåning
- Stor grusad uppfart med plats för många bilar

Här bor du i en villaidyll med ett stenkast till Kyrksjön och närheten till det levande Ängby Torg med mataffär, delikatessbod och pizzeria. Till Norra Ängby skola, förskola och Ängby IP är det bara några minuters promenad. En stor härlig soldränkt grönskade plan tomt med sol från tidig morgon till sen kväll som ligger väl skyddad från vägen. Här kan barnen spela en fotbollsmatch medan maten ligger på grillen. En uteplats i morgonsol och en stor altan i kvällssol där familj och vänner kan samlas. I bottenplanet med ingång från den stora infarten finns en fullt utrustad lägenhet med möjlighet till goda hyresintäkter alternativt generationsboende, gästlägenhet eller som ett extra sovrum.

Ett bekvämt boende med närhet till allt en familj kan önska! I närheten finns Björklunds Hage med Ängby Slott och stor lekplats, 4-H-gård med djur för barnen där man också gärna har picknick. Nära kommunikationer och naturreservaten Kyrksjölöten och Judarn. I området finns även populära Bromma Bistro med uteservering, Mille Gusti, Brödernas, Gateau, kvarterskrogen Astrids, tennisbanor och mycket mera. Ängbybadet, strandpromenaden utefter Mälaren och Judarnreservatets fina strövområden, allt på promenadavstånd. Sommartid är Ängbybadet och den intilliggande sommarrestaurangen ett självklart utflyktsmål. Vintertid bjuder både sjön Judarn, Kyrksjön och Mälaren på is och snö för skridskoentusiaster och skidåkare.

Välkommen hem!

För mer information kontakta Fastighetsmäklare Jonas Cederroth 070-3410159

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vultejusvägen 10A, Såld i Bromma - Bromma Kyrka/Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Vultejusvägen 10A, Såld i Bromma - Bromma Kyrka/Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Vultejusvägen 10A, Såld i Bromma - Bromma Kyrka/Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad