Såld

Vasastan - Atlas, Stockholm

Vulcanusgatan 1, vån 5/5

Slutpris: 6 250 000 kr

Vulcanusgatan 1, vån 5/5

Magisk 20-talstvåa med dubbla kungsbalkonger, sol från morgon till kväll!

Välkommen till denna välplanerade tvårummare om 52 kvm med charm av tidsenliga detaljer och dubbla kungsbalkonger i olika väderstreck med enastående utsikt. Bostaden andas klassiskt elegans med vackra speglade dörrar, spröjsade fönster och fiskbensparkett. Lägenheten disponerar ett rymligt vardagsrum, välutrustat kök och ett härligt sovrum med garderober. Med ett guldläge invid Barnhusviken i Vasastan bor du mitt i city med närhet till restauranger, caféer och butiker men också fina promenadstråk i Vasaparken.

Fastigheten har en storslagen och ljuvligt utsmyckad trappuppgång. Väl inne i bostaden mottas du av hallen som ger en känsla av rymd och en härlig anor från 20-talet. Härifrån får du tillgång till samtliga rum som bland annat erbjuder vackra dörrar, antingen av speglad utföring eller dörrar med spröjsade fönster. Hallen erbjuder goda möjligheter för både avhängning och förvaring. Vidare finner du det genomtänkta, praktiska köket med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp och ett fönster med djupa nischer ger ett naturligt ljusinsläpp och lyser upp rummet. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och TV-bänk. En läcker fönsterdörr leder dig härifrån till en av de mysiga kungsbalkongerna. Här kan du kan spendera dagarna i solen eller fina svala kvällar och njuta av den enastående vyn. I bostadens sovrum ryms en stor säng och annan önskad möblering. Garderoben med helkroppsspeglar ger dig gott om förvaring. Även här finner du en balkong som kan bjuda på många fina avkopplande stunder. Fortsatt disponerar bostaden två badrum varav ett är utrustat med WC och ett utrustat med dusch, badkar och tvättmaskin.

BRF Loket 34 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2001. Fastigheten byggdes 1928 och består av 41 lägenheter med bostadsrätt och 1 med hyresrätt, som utgör en dold ekonomisk tillgång. Gemensamma utrymmen inkluderar en grön innergård med plats för grillning samt ett pingisrum. Föreningen har även 2 lokaler med hyresrätt som i nuläget hyrs ut till en mindre cateringverksamhet och ett privat företag samt 6 förråd. Föreningen äger marken. Till föreningen hör adresserna Vulcanusgatan 1 samt Atlasmuren 16.

Fastigheten ligger belägen i Vasastan med sin tjusiga arkitektur och charm. Här du populära restauranger, caféer och butiker runt knuten. Ett stenkast bort ligger Barnhusviken med allt vad den erbjuder. Bara några minuters promenad bort finner du grönskan och lugnet av Vasaparken. Via S:t Eriksplan, endast några minuter bort, finner du god kommunikation med tunnelbana, innerstadsbussar och flygbussar. Läget erbjuder allt du kan önska och lite till!

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vulcanusgatan 1, vån 5/5, Såld i Vasastan - Atlas, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad