Såld

Centrum, Uppsala

Vretgränd 1

Slutpris: 3 100 000 kr

Vretgränd 1

Exklusiv 2:a endast ett stenkast till Fyrisån med balkong!

Letar du efter något utöver det vanliga? Se hit!

Ny finns tillfälle att förvärva en smakfullt nyrenoverad 2:a med ett oslagbart läge ett "riktigt" stenkast från Fyrisån.

Lägenheten har precis genomgått en större renovering och är exklusivt inredd med dyra materialval och vitvaror. Vill du ha charmen av att bo i en äldre fastighet men ha ett nyrenoverat och modernt boende är detta någonting för dig. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök, ett rymligt vardagsrum, en stor solig balkong mot gården, ett stort sovrum och ett fräscht helkaklat badrum. Den äldre charmen finns dock bevarad i och med fina trägolv, takhöjd om ca 2,7 m, fönsterbrädor i marmor och ett rejält ljusinsläpp.

Här bor du med ett helt optimalt läge mitt i city vid Fyrisån men i ett helt skyddat läge mot den lugna och charmiga gården. Förutom den egna balkongen kan du nyttja föreningens takterrass soliga dagar.

Stabil förening med en välrenoverad byggnad belägen intill Fyrisån och Stadsparken. Här finns en gemensam innergård med gräsmatta och trädgårdsmöbler. Utmärkt pendlarläge med bara fyra minuters gångväg till centralstationen och med allt som staden har att erbjuda precis utanför porten.

Snabbt tillträdde möjligt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vretgränd 1, Såld i Centrum, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad