Såld

Vasastan - Atlas, Stockholm

Völundsgatan 3

Slutpris: 3 950 000 kr

Völundsgatan 3

Charmig tvåa i härliga Atlas!

**Accepterat pris ** I en välbevarad fastighet anno 1929 med attraktiv adress i populära Atlas finner ni denna charmiga tvåa om 40 välplanerade kvm. Här kombineras en påfallande hög och modern standard med tidstypiska originaldetaljer som väl tilltagen takhöjd, djupa fönsternischer, spröjsade fönster med spanjoletter och radiatorer i äldre stil för en bibehållen tidstypisk estetik. Bostaden disponeras över ett luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilrent kök med integrerad maskinpark, ett rogivande sovrum samt ett ljust och fräscht helkaklat badrum. Ett generöst ljusinsläpp ges från stora fönsterpartier som har en trevlig utsikt över föreningens lummiga innergård. Bostadens genomgående exklusiva askparkett och vitmålade väggar skapar en trivsam och behaglig känsla och dessutom erbjuds lyxiga bekvämligheter som platsbyggd förvaring i hallen, klädkammare i anknytning till vardagsrummet samt tvättmaskin och inlagd golvvärme i badrummet.

Föreningen är stabil med god ekonomi och på den grönskande innergården finns sommartid sittgrupper och grillmöjligheter.

Völundsgatan 3 ligger beläget i Atlasområdet i Vasastan som på grund av sin vackra arkitektur och trivsamma atmosfär ofta kallas ”lilla Paris”. Området gör skäl för namnet och erbjuder utöver sin särpräglade levande miljö även en rik variation av restauranger, caféer, butiker och övrig närservice. Fastigheten ligger bara ett stenkast ifrån St. Eriksplan och Odenplan där man finner goda kommunikationer i form av flertalet busslinjer, T-bana, pendeltåg, flygbussar samt direkttåg till Arlanda med en restid på cirka 30 minuter. På promenadavstånd finner man även populära promenadstråk längs Karlbergskanalen och Vasaparken med minigolf, sommarservering och lekplats för de yngre.

Kort sagt ett härligt boende i ett härligt område, välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Völundsgatan 3, Såld i Vasastan - Atlas, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad