Till salu

Lindbacken, Uppsala

Vitmossvägen 75

6 690 000 kr
area icon Yta
  • 145 m2 boarea
  • 617 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Vitmossvägen 75

Väldisponerad tvåplansvilla i attraktiva Lindbacken!

Väldisponerad 2-plansvilla med garage i barnvänliga Lindbacken. Huset är uppfört 2022 och har genomgående påkostade och smakfulla materialval. Trivsam gräsbelagd baksida med rymlig gjuten uteplats och sol större delen av dagen. På framsidan ges möjlighet att planera ytorna enligt eget tycke och smak.

Entréplan erbjuder öppen planlösning i vinkel mellan kök, matrum och vardagsrum, välkomnande hall med förrådsutrymme, rymligt duschrum samt tvättstuga med groventré. På övre plan finns ett trivsamt allrum med härlig utsikt, rymligt duschrum, fyra generösa sovrum med praktisk förvaring i garderobslösningar.

Lindbacken ligger bara några minuters bilfärd nordost om Gränby köpstad och E4:an varför området lämpar sig utmärkt för den pendlande barnfamiljen. Till Uppsala city och Resecentrum åker du bil eller buss på ca 15 minuter. Fina cykelvägar går längsmed samma sträcka. Området har på bara några år etablerat sig som en trygg och optimal uppväxtmiljö för barn, med fyra förskolor samt grundskola med tillhörande idrottshall och fotbollsplan. Stor vikt har lagts på att utforma området i harmoni med befintlig natur. Idag finns grönskande parker med lekplatser, utegym, pulkabacke samt konstgjorda vattendrag med bryggor och sittplatser. Det finns flera möjligheter för barn att hålla på med idrott, med aktiva föreningar för bl.a innebandy, fotboll och gymnastik. Vuxna kan delta i bl.a. bootcamps, yoga och innebandy. Uppsala ponnyklubb angränsar till området. Linnéstigen som delvis går genom området inbjuder till härliga promenader och löpturer. Vid infarten till området finns ICA-butik sedan 2016 samt busshållplats som trafikeras av tre busslinjer till och från Uppsala Centrum. Nu har det även blivit klart att en Handelsplats ska etableras i Lindbacken. Målet är att etablera hyresgäster som inte bara tillför mycket för de boende i Lindbacken, såsom restaurang, café, apotek, vårdcentral för att nämna några passande verksamheter, utan att Handelsbyn även ska vara ett naturligt och exklusivt besöksmål för boende i hela Uppsala län.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna, så får du tillgång till alla dokument! söndag 4 juni, 14:15 - 15:00
Anmäl mig
Föranmäl dig gärna, så får du tillgång till alla dokument! måndag 5 juni, 17:00 - 17:30
Anmäl mig

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad