Såld

Lindbacken, Uppsala

Vitmossvägen 57

Slutpris: 5 550 000 kr

Vitmossvägen 57

Välplanerad villa från 2022 med stor altan i söderläge! Solceller och laddbox installerat.

Välkommen till denna villa som färdigställdes 2022 med genomgående snygga materialval och goda utrymmen för hela familjen! Huset är utrustat med solceller som bidrar till låga driftskostnader.

På entréplanet möts man av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar generösa och ljusa utrymmen för socialt umgänge. Här finns även ett extra sovrum, stilrent badrum, samt en groventré med tvättstuga vilket ökar bekvämligheten i vardagen. Övervåningen rymmer tre bra sovrum som alla har förvaring i garderober, ett allrum som passar perfekt som extra tv-rum samt ett extra badrum, vilket ger familjen gott om utrymme!

Huset är energieffektivt med låga driftskostnader, inte minst p.g.a. solcellerna! Det har energiklass B vilket möjliggör för grönt bolån med lägre räntor. Dessutom finns tillgång till fiber, vilket möjliggör snabb och pålitlig internetanslutning. Trädgårdstomten är lättskött och det finns en stor solig altan direkt från vardagsrummet!

Huset har gott om plats för parkering på uppfart och utrymme finns för att bygga garage/carport. Laddbox för att ladda elbil och plug-in hybrid är installerad! Möjlighet finns att bygga garage / carport / förråd för den som önskar enligt gällande regler för attefallshus.

Område Lindbacken är välbeläget med kort pendlingsavstånd till centrum, E4:an och väg 288 mot Östhammar/Öregrund. Vid infarten finns en Ica-butik och restaurang. Här finns även en vårdcentral, gym, apotek, frisör och en fritidsgård. För speciella tillfällen kan man även hyra en festvåning. Vidare finns fina strövområden, utomhusgym, en damm samt flertalet förskolor och även en skola från förskoleklass till åk 5. Bussarna går med täta turer in till Uppsala. I närområdet finns en pulkabacke och en grillplats, vilket ger möjligheter till roliga aktiviteter året om.

Sammanfattningsvis erbjuder detta välskötta hus i Lindbacken ett perfekt boende för hela familjen.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vitmossvägen 57, Såld i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Vitmossvägen 57, Såld i Lindbacken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad