Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Vitalisvägen 6

Slutpris: 2 615 000 kr

Vitalisvägen 6

Mysig etta invid Fredhällsparken

Välkomna till denna ljusa och mycket fina etta på 27 kvm i populära Fredhäll. Lägenheten erbjuder ett rymligt allrum, ett yteffektivt kök och ett ljust och fräscht badrum, helkaklat och med vattenfallsdusch. Ett vackert vitlaserat trägolv pryder hela lägenheten och ett stort fönsterparti släpper in rikligt med solljus. Gott om arbetsytor, och praktisk förvaring finns i inbyggda garderober.

Denna bostadsrätt erbjuder både komfort och stil på ett kvadratsmart sätt!

Bostadsrättsföreningen Brf Fredhäll, etablerad 1931, är en äkta, mycket stabil förening och en av Sveriges största. Föreningen äger marken och har 788 lägenheter fördelade på 5 huslängor och 27 trapphus, samt 59 lokaler.

Medlemmarna har tillgång till tre vackra, möblerade innergårdar med planteringar och grillmöjlighet. Föreningen erbjuder även 8 bokningsbara tvättstugor, bastu/relax med plats för 10–12 personer inklusive dusch, gym, och motionsrum på Ernst Ahlgrens väg 10, samt festlokalen Victoria som rymmer upp till 50 personer med porslin och stolar för 30 personer.
För bekvämlighet finns två möblerade gästlägenheter med sovplatser för 4 personer på Frödingsvägen och Ernst Ahlgrens väg.

Belägen mellan Kungsholmens grönskande parker, vackra gångstråk och badplatser är detta en oas mitt i storstadspulsen. På en kort promenad nås Fredhällsbadet, Norr Mälarstrands idylliska strandpromenad och en uppsjö av mysiga kaféer och uteställen.
Goda kommunikationsmöjligheter finns via Kristinebergs tunnelbanestation som ligger bara några minuters promenad bort.

Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vitalisvägen 6, Såld i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad