Såld

Gamla Råsunda, Solna, Solna

Vintervägen 26

Slutpris: 3 076 000 kr

Vintervägen 26

Här presenteras en optimal lägenhet i hjärtat av populära Råsunda belägen på Vintervägen 26. En lägenhet som tack vare sina bevarande originaldetaljer från byggåret 1931, såsom stora spröjsade fönsterpartier, generösa takhöjd och plankgolv får dig att längta hem.

-Högt upp i huset
-Generös takhöjd
-Stora spröjsade fönster
-Social planlösning
-Föreningen med låg belåning om endast 1849 kr/kvm.
-Solid förening med bra amortering
-Promenadavstånd till tunnelbana och bussar
-Närhet till Mall of Scandinavia
-Ett stenkast från natur, livsmedelsbutik och gym

Bostaden erbjuder i och med sig höga läge ett härligt ljusinsläpp och det sätter tydligt prägeln på denna bostad. Stilrent rakt igenom och nya ytskikt med väggar som såväl golv skänker en härlig atmosfär i bostaden. Den generösa takhöjden hjälper även till med känslan av rymd. Du välkomnas av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Kök i genomgående bra skick och bevarat tidstypiskt serveringsskåp. Vidare finns ett stambytt badrum, ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matplats. Ett avskiljt sovrum med plats för säng och sängbord finns bakom en charmig originaldörr.

Som en del av brf Almen 5 bor du i en stabil, äkta och lågt belånad förening med majoriteten av de större renoveringarna utförda. Lägenheten har en belåning om endast 1849 kr/kvm enligt årsredovisning 2020. En trevlig förening som äger marken och ej har några planerade avgiftshöjningar. Föreningen består av 28 lägenheter och 1 lokal. Dessutom disponerar föreningen över en gård belägen bland vackra fastigheter mot lugn innergård. De gemensamma utrymmena som medlemmarna får disponera över är tvättstuga och cykelrum.

En oerhört populär adress i Råsunda med bara några minuters promenad till Näckrosens tunnelbana. Även buss 515 går precis utanför porten och tar dig in till Odenplan på under 15 minuter. Det är även promenadavstånd till Mall of Scandinavia och gillar ni natur når ni trevliga promenadstråk runt Råsta- och Lötsjön på en kort promenad.

- En personlig favorit i området är att ta en promenad i Gamla Filmstaden som har sin egen historia och legat till grunden för svensk filmindustri. På den här platsen spelades över 400 filmer in mellan åren 1920 och 1973 och här skapade Victor Sjöström och Mauritz Stiller klassiska stumfilmer medan Greta Garbo och Ingrid Bergman gjorde stjärnroller som bar hela vägen till Hollywood. Ett historisk område mitt i Råsunda som är väl värt ett besök.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close