Kommande bostad

Täby Park, Täby

Vintergaloppsgatan 32

  • price tag icon 4 240 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 195 000 kr Enligt ök.
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 240 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Vintergaloppsgatan 32

Välplanerad tvåa med fina tillval och fantastisk uteplats om 16 kvm!

Välkommen hem till denna nyproducerade tvåa med stor och rogivande uteplats.
Bostaden disponerar sina 48 kvm på ett ypperlig sätt där varje kvadratmeter är perfekt planerad. Här välkomnas du in i en rymlig hall med bra förvaring, badrum i anslutning med stilrena inredningsval. Stort kök med exklusiva tillval och vardagsrummet i öppen planlösning, perfekt för sociala tillställningar. Härifrån tar du dig ut till den mysiga uteplatsen om 16 kvm som ligger i öster, perfekt för en kopp kaffe i morgonsolen. Bostadens sovrum är välplanerat med ypperliga förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob som löper längst med hela väggen. Här ryms enkelt en dubbelsäng samt ytterligare möblemang.
Välkommen till ditt nya boende i Täby park som är på framfart!

I Täby park bor du med ypperliga kommunikationer och närhet till rekreationsområden. För resa till Stockholm tar Roslagsbanan dig till Tekniska högskolan på enbart 17 minuter. Från Galoppfältet går flertalet bussar inom kommunen och mot Danderyd. Kör du bil är du ute på E18 på någon minut och kan enkelt ta dig till Stockholm eller norrut mot Åkersberga och Norrtälje. För den aktiva bor man här i ett toppenläge. Ett stenkast från bostaden finns padelhall med 4 banor inomhus och 4 banor ute. Här finns även volleybollplan. En kort promenad på 5 minuter tar dig till Täby centrum och alla dess butiker och bekvämligheter. Här finns Bio, Apotek, systembolag, restauranger, alla tänkbara klädesbutiker, gym och mataffärer.

Här bor du i den nya föreningen BRF Ryttarstugan östra. Husen uppfördes 2022 av JM och är ett svanenmärkt hus. I föreningen finns ett härligt torp på innergården för medlemmarna att nyttja, perfekt för härliga sommarkvällar med vännerna. Innergården bjuder även på en fin plats att grilla, bra lekplats för barnen och fina gräsytor. Under huset finns garage och förråd.

Välkommen till ditt nästa boende!

Intresseanmälan
Emma Kellermalm
Ansvarig mäklare

Emma Kellermalm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Vintergaloppsgatan 32, Kommande i Täby Park, Täby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad