Såld

Södermalm - Reimersholme, Stockholm

Vindragarvägen 15

Slutpris: 3 650 000 kr

Vindragarvägen 15

Hemtrevlig etta möjlig tvåa på Reimersholme!

** Accepterat pris! Ring för visning.** Nu saluförs en ljuvlig etta möjlig tvåa på idylliska Reimersholme. Belägen i lunga och stilla kvarter med närhet till grönska, vackra promenadstråk längst vattnet och endast 10 minuters promenad till pulsen i Hornstull. Bostaden är i fint skick med stora fönster i två vädersträck som skapar rikligt ljusinflöde och härlig rymd. Luftigt vardagsrum med fin utsikt över sundet mellan Reimersholme och Gröndal. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande möblemang, säng och förvaringsmöbel. Smakfullt kök med gråa luckor, massiv bänkskiva i trä och full maskinell utrusning. Matplats för 4-6 personer intill fönster. Möjligt att göra om köket till ett sovrum, se alternativ planlösning. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Ljus hall med utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober. Här bor du i en välskött förening med som äger marken. I föreningen finns grovsoprum, motionsrum, aktivitetsrum och hobbyrum. På hustaket finns en härlig takterrass att njutas av soliga dagar. Tvättstugan finns i huset i port 21.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vindragarvägen 15, Såld i Södermalm - Reimersholme, Stockholm Planlösning från Vindragarvägen 15, Såld i Södermalm - Reimersholme, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close