Till salu

Luthagen, Uppsala

Vindhemsgatan 16B

Nästa visning
calendar icon torsdag 5 oktober 17:30 - 18:00
5 250 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 117,6 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 525 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
Vindhemsgatan 16B

Öppen spis, högt i tak, djupa fönsternischer, genomgående trägolv och vackra spegeldörrar!

Med ett stillsamt och mycket attraktivt läge i Luthagen och med promenadavstånd till centrum ligger denna exklusiva 20-talslägenhet om fyra rum och kök och välplanerade 117 kvm! Lägenheten är belägen högst upp i det vackra huset som ritats av stadsarkitekt Gunnar Leche.

Interiören har bevarad 20-talscharm med mängder av fina detaljer såsom genomgående trägolv, vacker öppen spis, stora spröjsade fönster, generös takhöjd, djupa fönsternischer, spegeldörrar, serveringsskåp och kallskafferi. Köket har renoverats med lyxig känsla där överskåpen går hela vägen upp i tak vilket skapar en exklusiv känsla med den takhöjd som lägenheten har. I övrigt erbjuds en rymlig hall, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och vacker öppen spis, tre sovrum samt ett helkaklat badrum. Med enkelhet skapar man ytterligare ett sovrum om behovet finns samt möjlighet till ytterligare ett duschrum med WC genom att dela av sovrum/gästrum (se alternativ planlösning).

Omgivningarna präglas av äldre bebyggelse med en stor dos gemytlig karaktär och fin arkitektur från 1900-talets tidigare hälft. Tegnérparken ligger ett par kvarter bort och i övrigt finns det gott om trevliga promenadstråk som gör detta till en hemtrevlig plats att bo på. Dessutom finns välsorterade matbutiker och restauranger på bekvämt gångavstånd.

Till lägenheten hör tre förråd, ett stort vindsförråd om ca. 20-25 kvm samt två mindre i källaren. I varje trapphus finns två gemensamma balkonger som de boende kan nyttja.

Varmt välkommen!

Visningar

FÖRHANDSVISNING! Anmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 5 oktober, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 8 oktober, 15:15 - 16:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Vindhemsgatan 16B, Till salu i Luthagen, Uppsala Planlösning från Vindhemsgatan 16B, Till salu i Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad