Till salu

Kåbo, Uppsala

Villavägen 19

Nästa visning
calendar icon tisdag 25 juni 17:00 - 18:00
  • Friliggande villa
29 000 000 kr
  • lamp and chair icon 10 rum och kök
area icon Yta
  • 356 m2 boarea
  • 149 m2 biarea
  • 2 012 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1924
Villavägen 19

En av Kåbos mest eftertraktade fastigheter - vacker villa med fyrbilsgarage och pool

Denna rymliga villa i Kåbo, Uppsala, har 10 rum med en boyta på 356 kvm och en biarea på 149kvm, vilket ger gott om utrymme för en stor familj eller för att ha gäster på besök. Huset byggdes år 1924 och har bevarat många av sina ursprungliga detaljer, inklusive höga tak, vackra takrosetter och stora spröjsade fönster som släpper in mycket ljus.

Villan har en vacker och traditionell arkitektur med en stor trädgård runtomkring. Trädgård ger gott om utrymme för odling, uteplatser och lek. En härlig plats att samla nära och kära under sommaren. Poolen är ett utmärkt ställe att koppla av och njuta av varma dagar. Dessutom finns det ett poolhus på 26 kvm och ett fyrbilsgarage med högt i tak på 76 kvm.

På villans bottenvåning finns ett stort vardagsrum med en antik kakelugn, takrosett och fin bröstpanel. I fil till vardagsrummet finns ett rymligt matrum och vidare ett mysigt bibliotek. Bottenvåningens kök har avsevärda förvaringsmöjligheter och arbetsytor, är fullt maskinellt utrustat och har ett fint ljusinsläpp från fler spröjsade fönster.

En trappa upp finns fem rum som kan inredas som sovrum, allrum eller annat efter tycke och behov. Rummet som idag används som huvudsovrum har en mycket trivsam balkong med utsikt över trädgården.

Villan har även en inredd vindsvåning och källare med spaavdelning och bastu.

Här bor ni i Kåbo, ett eftertraktat bostadsområde omringat av vackra villakvarter och universitetsbyggnader. I närheten sträcker sig stadsskogen med sina motionsspår och grönområden. Kåbos närhet till centrala Uppsala erbjuder ett brett utbud av service, kultur och nöjen för invånarna.

Sammanfattningsvis är detta en imponerande villa med gott om utrymme, fina detaljer och en vacker trädgård, perfekt för en familj som vill ha en fridfull tillvaro på en attraktiv plats i Uppsala.

Visningar

Föranmälan krävs. Ankomsttid bokas via hemsidan. Vänligen avboka vid förhinder. tisdag 25 juni, 17:00 - 18:00
Anmäl mig
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Villavägen 19, Till salu i Kåbo, Uppsala Planlösning från Villavägen 19, Till salu i Kåbo, Uppsala Planlösning från Villavägen 19, Till salu i Kåbo, Uppsala Planlösning från Villavägen 19, Till salu i Kåbo, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad