Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Vildrosgatan 17

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 156 m2 boarea
  • 78 m2 biarea
  • 735 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1933
Vildrosgatan 17

Hjärtat av Fålhagen!

Välkommen till Vildrosgatan 17 och denna fastighet med ett lugnt läge i Fålhagens lummiga villakvarter och med endast några minuters promenadavstånd till Resecentrum. Huset är byggt på 30-talet och är i två plan med källare som fördelar sig över totalt 156 kvm + 78 kvm på en lättskött och insynsskyddad tomt om 735 kvm.

Här bor man centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg men även bil då ni snabbt tar er ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bland annat omtyckt mataffär med egen chark- och delikatessdisk, apotek, Systembolag och restauranger, här finner ni även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Runt husknuten har ni Fålhagens IP där man gärna motionerar. Till fots tar ni er också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Visningar är planerade till efter sommaren. Tveka inte att anmäla ditt intresse redan nu!

Intresseanmälan
Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Vildrosgatan 17, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Vildrosgatan 17, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Vildrosgatan 17, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad