Såld

Vårdsätra, Uppsala

Vikvägen 112

Slutpris: 4 900 000 kr

Vikvägen 112

Smakfullt radhus med ett av Uppsalas trevligaste lägen!

Välkommen till detta arkitektritade tegelradhus med fem rum och kök, fördelat på 135 kvm i två plan och med ombonade uteplatser på både fram och baksida. Radhusets generösa takhöjd med närmare tre meter och stora träfönster skapar rikligt med ljusinsläpp. Här får ni ett genomgående påkostat och smakfullt radhus med stilfulla detaljer och smart och öppen planlösning.

Radhuset erbjuder er en välkomnande hall med gott om förvaring. I det platsbyggda köket från Tre sekel finns goda förvaringsmöjligheter i en serie högskåp och den tillvalda nischen med avställningsyta och infälld belysning. Vardagsrum med öppen spis och utgång till skyddad uteplats. Fyra rymliga sovrum varav master bedroom med walk in closet och utgång till egen balkong i sydvästläge. Två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare och smart förvaringslösning.

Huset omringas av natur och lugn atmosfär, som på många vis förlänger den egna uteplatsen och öppnar upp för såväl många lekfulla som avslappnande stunder utomhus. Parkeringsplats hittar du framför huset.

Huset har ett eftertraktat läge med direkt närhet till natur, vatten och lek. Med en kort promenad tar ni er ner till närmsta bad vid Vårdsätraviken eller Lyssnaängen. Under en strålande vinterdag kan du byta ut badkläderna till skridskor eller skidor och bege er ut på den frusna sjön. Långa strandpromenader på träspången runt området är också en vacker och rogivande syn som fungerar året om. I Gottsundagipen hittar du ett brett utbud av fritidsaktiviteter och lek. Vårdsätravik har med andra ord något att erbjuda året om!

Centrala Uppsala och resecentrum når du genom en smidig cykeltur, en kort biltur eller genom bra bussförbindelser (hållplats Granelidsvägen ca 100 m ifrån huset).

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikvägen 112, Såld i Vårdsätra, Uppsala Planlösning från Vikvägen 112, Såld i Vårdsätra, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad