Såld

Luthagen, Uppsala

Viktoriagatan 6 C

Slutpris: 2 520 000 kr

Viktoriagatan 6 C

Mycket trivsam 2:a i attraktiva Luthagen med rymlig balkong i utmärkt sydvästläge!

Välkommen till denna ljusa och mycket tilltalande genomgångslägenhet i fint skick och med gavelläge. Bekvämt belägen på lugn gata i attraktiva Luthagen. Härlig balkong med loggia-känsla och ett fritt, ogenerat läge med utsikt mot grönskande innergård.

Planlösningen ger er en välkomnande hall, stilfullt renoverat kök med matplats vid fönster, badrum med bl.a. tvättmaskin, rejält vardagsrum med utgång till balkongen och ett sovrum med inbyggda garderober.

Stabil och välskött förening med god ekonomi. Mycket fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor och trädgårdsmöbler. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till bl.a. mataffär, Ekonomikum och motionsspår/skidspår i naturen runt Stabbyskogen. Cykelavstånd till citykärnan.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viktoriagatan 6 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad