Kommande bostad

Nyby, Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 20

  • price tag icon 3 634 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 61 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 634 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1974
Viktor Rydbergsgatan 20

Ljus och fin tvåa i markplan med härlig altan.

Denna ljusa och inbjudande markplanslägenhet är både välplanerad och rymlig med en planlösning som är mycket tilltalande. Lugnt beläget med stor altan in mot föreningens gröna gård får du ett ombonat hem med fina ytskikt och vältilltagna rum. Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett förråd i trapphuset, vilket är praktiskt beläget precis intill lägenheten i trapphuset.

Planlösningen välkomnar med en hall med förvaring för ytterkläder, ett ljust och stilrent kök med mycket generös förvaring och fina arbetsbänkar. Vidare en rymlig matplats, ett sovrum med flertalet garderober, vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och utgång till bostadens härliga uteplats samt ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Föreningen är välskött och omtyckt, med generösa gårdar och faciliteter såsom samlingslokal, bastu, solarium, övernattningsrum och motionsrum/träningslokal. För närvarande är det kort kö till parkeringsplats. Pågående stamrenovnering genomförs av bostadsrättsföreningen och enligt tidsplan sker renoveringen för denna bostad från 19/5. Vilket innebär att den som flyttar in här får ett totalrenoverat, fint och fräscht badrum. Klinkergolv (grått), helkaklade väggar (vitt), dusch med vikbara väg gar, wc, handfat med kommod och spegel samt tvättmaskin. Läs mer på hemsidan: https://www.vivallastambyte.se/

Området Nyby är lugnt och barnvänligt, med trevliga och soliga innergårdar. På kort gång- och cykelavstånd ligger Gränbystaden med sitt breda utbud av shopping, service och restauranger. Närområdet erbjuder även en välsorterad Willys butik samt en busshållsplats inom några minuters gångavstånd. För bilpendlare finns smidig påfart till E4:an, och för dem som uppskattar natur och motion finns bland annat Gamla Uppsala och Röbo med fina motionsspår i vacker omgivning.

Intresseanmälan
Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Viktor Rydbergsgatan 20, Kommande i Nyby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad