Såld

Nyby, Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 2

Viktor Rydbergsgatan 2

Möjlighet att sätta din egen prägel!

Välkommen till populära Nyby och Viktor Rydbergsgatan 2. Här erbjuds du en väldisponerad bostad om tre rum och kök med balkong in mot den lugna innergården.

Lägenheten har en stor och välkomnande hall, intill hallen finner du badrummet samt köket med de väl tilltagna arbetsytorna och den stora matplatsen som ligger intill ett stort fönsterparti. Vardagsrummet kan du under årets varmare månader förlänga genom att öppna upp till balkongen där du under sommartid får sol under största delarna av dagen. Här har du bra översikt på innergården och i närheten finns de två lekplatserna föreningen erbjuder. De båda sovrummen ligger bra planerat i lägenheten och har plats för både säng och förvaring.

Föreningen har gott om garage och parkeringsplatser där det mest troligt går att få en plats omgående.

Under 2023/2024 kommer föreningen att stamrenovera badrummet i denna lägenhet. Du har då möjlighet att välja ditt egna drömbadrum. Preliminärt sker renoveringen i denna huskropp sen höst 2023 alternativt tidigt under 2024. Observera att exakt tidsplan ännu inte är fastställd. För mer info https://www.vivallastambyte.se/

En välmående förening med många gemensamhetsanläggningar. Här finns kvarterslokal att hyra, friskvårdslokal med gym och bastu, solarium, fem tvättstugor att nyttja, ett övernattningsrum, tennisbana, cykelförråd samt barnvagnsförråd. På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, tennisbanor, fina rabatter och gott om cykelställ. Nära omtyckta och nyligen uppförda Gränby Köpstad, förskola, skola och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all slags handel ni kan tänka er. Bra kommunikation med bl.a. buss och den nya busslinjen nr.1 som går till stora delar av stan så som Gränbystaden, Fyrishov, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och IKEA. För den bilburne finner du påfarten till E4:an enbart ett stenkast bort.

Lägenheten har ett genomgående renoveringsbehov.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte misssa denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viktor Rydbergsgatan 2, Såld i Nyby, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad