Såld

Viksäng, Västerås

Viksängsgatan 3

Slutpris: 2 595 000 kr

Viksängsgatan 3

Härligt rymlig gavellägenhet på utsökt läge med mycket stor balkong. Ombyggd från en 4:a till en 3:a

Nu ges tillfälle till ett härligt boende på ett av områdets bästa lägen. Med ett lugnt och fint gavelläge med fönster åt tre håll är det lätt att trivas.
Planlösningen är tilltalande med en välkomnade hall med bra förvaringsutrymmen samt anslutande badrum. Köket är helt ombyggt med massor av plats. En lång vacker köksö delar av kök och matplats och blir samtidigt en naturlig plats att umgås vid med vännerna på besök. Matplatsen är riktigt generös med plats för ett mycket stort matsalsbord. Vardagsrummet har ett härligt ljus med gott om plats för möblering. Härifrån kommer du även ut till den mycket stora inglasade balkongen. Utanför finns gräsmatta och träd. Det finns två fina sovrum varav det ena har ett stort klädskåp med skjutdörrar samt anslutande praktisk klädkammare. Hela lägenheten kännetecknas av vackra parkettgolv, härligt ljus och generösa utrymmen. Lägenheten erbjuder något extra mot liknande lägenheter.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viksängsgatan 3, Såld i Viksäng, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close