Såld

Vikingshill, Nacka

Vikingshillsvägen 44G

Slutpris: 6 725 000 kr

Vikingshillsvägen 44G

Arkitektritat gavelhus i två plan med vacker trädgård och fantastiskt läge i Vikingshill

Arkitektritat modernt hem i ett fantastiskt läge i Vikingshill. Högt belägen, mellan stad och skärgård, återfinns denna vackra gavelbostad i två plan och med egen trädgård. Ett riktigt ljust och bekvämt boende som är naturnära men ändå med omedelbar närhet till skolor, förskolor och kommunikationer till city.

En privat och vackert anlagt trädgård i högt söderläge välkomnar. Från vardagsrummet leder flera stora pardörrar ut till den generösa terassen. Utsikten är vilsam mot talltoppar och horisont åt ena hållet och trädgården med japanska influenser åt det andra. Det känns som att inne och ute flyter samman. Trädgården är stor nog att ha en studsmatta och det finns även ett isolerat förråd om 8 kvm, samt en parkeringsplats som tillhör bostaden. Del av altanen har pergola med ett vattentätt tak över - ett härligt ställa att sitta ute då det regnar.

Boendet är för dig som ställer krav på läget, ljuset och materialvalen och gillar snygg design. I vardagsrummet och köket njuter man av ett fantastiskt ljus tack vare sex fönster och två pardörrar som tar in ljus från tre vädersträck. Här samlas gärna familjen runt den stora köksön med bänkskiva i marmor. Även badrummen har inslag av Carreramarmor och är stilrena, ljusa och rymliga. All inredning i kök och badrum kommer från kvalitativa Vedum.

På hemmet övre plan återfinns tre mysiga sovrum belägna runt en hall. Eleganta platsbyggda förvaringslösningar är genomgående för hemmet och en sådan återfinns i master bedroom där en helvägg med elegant förvaring i svart och mässing klär in sängen.

Denna välskötta bostadsrättsförening är mycket attraktiv och stabil med en god kassa. Projektet är utvecklat av Brisk Properties, men föreningen har nu själva tagit över driften. Tvåårsbesiktning skedde nyligen.

I eftertraktade Vikingshill bor man i direktanslutning till Velamsunds naturreservat. Här njuter familjer av gröna skogar och fina havsvikar med närhet till Stockholms innerstad. Samtidigt är det gångavstånd till förskolor, skolor (t ex populära Backeboskolan som ligger bara nerför backen), bussar och badsjöar. Risets ångbåtsbrygga trafikeras av Waxholmsbolaget och många boende i området båtpendlar till jobbet i stan. En populär utflykt under sommarhalvåret är att ta färjan från Risets brygga till Waxholm för att äta lunch och glass.

Välkommen att uppleva denna naturnära och bekväma värld!

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikingshillsvägen 44G, Såld i Vikingshill, Nacka Planlösning från Vikingshillsvägen 44G, Såld i Vikingshill, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad