Såld

Nacka, Stockholm

Vikingshillsvägen 29, 3 tr

Slutpris: 2 760 000 kr

Vikingshillsvägen 29, 3 tr

Ljus och välplanerad pärla med stora fönsterpartier! Juridisk person accepteras!

*Accepterat pris*Flexibelt tillträde!Gigantiska fönsterpartier möts av 64 välplanerade kvadratmeter i golvyta. Juridisk person accepteras som köpare. Lägenheten karaktäriseras av den läckra panoramavyn som erbjuder sol mestadels av dagen. Balkongen är insynsskyddad och vätter mot skog och grönska. Här bor du med stora öppna ytor där kök och vardagsrum bjuder in till sociala tillställningar.

Vikingshill består av den perfekta blandningen av stadspuls och skärgård. Här bor du med närhet till naturreservat, SL-båt mot city, buss och elljusspår. Men likväl nära skola, förskola och Orminge Centrum.

Hela fastigheten är nyproduktion från 2020. Du flyttar således in till en sprillans ny bostad, med fräscha ytskikt och smarta tekniska lösningar. Exempelvis styr du värmen genom din egna värmepump. Dessutom är det genomgående vattenburen golvvärme i lägenheten. Brf Vikingshillshöjden är en äkta förening som äger marken. Mycket god ekonomi.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikingshillsvägen 29, 3 tr, Såld i Nacka, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close